Hvem er vi?

Vi er Jens, Annette, Naija & Rune Klink Dalgaard.

Annette er hundetræneren og står for alle arrangementer vedrørende dette

Jeg har været i hundesport siden 1981, hvor jeg gik på mit første lydighedshold med familiens sheltie.

Siden fik jeg i 1984 min egen sheltie og blev færdiguddannet lydighedsinstruktør i 1987. Jeg har siden da haft lydighedshold og hvalpehold kun afbrudt af et par måneders barsel et par gange 🙂

– Der er sidenhen kommet bla. agilitytræning, rallytræning, nosework og nu også hoopers træning til. Siden 2013 hvor jeg købte Garbogaard og lavede det til hundetræningscenter har det taget til og jeg underviser på fuld tid (ved siden af mit arbejde 🙂 ) En af de mest betydningsfulde tilgange i min hundesports interesse er HTM (Heelwork to Music) også populært kaldet dog dancing. Jeg var med til den første uofficielle konkurrence i 2005 og med på den første dommeruddannelse i 2006 – havde mine første hold i 2006. En sport som virkelig tiltaler mig – elsker dens frihed: at man kan “bygge” et nummer med tricks som passer perfekt til sin hund – og ikke mindst sig selv. Som mennesker er vi jo også MEGET forskellige, nogle er slanke og elegante og kan se utroligt lækre ud i et danse-nummer – andre som mig – må finde andre måder at vise mine og hundenes evner.

Lige pt. har jeg 2 hunde på det danske HTM landshold:

  • Quiro i HTM har i 2022 været med til EM og VM i 2023 er han udtaget på både på HTM og freestyle landsholdet – han er 3 år gammel.
  • Aero i HTM skal i 2023 være med til EM, VM og NM – han er 9 år gammel og har været med siden 2017

Jeg brænder for denne sport og elsker at undervise i både de grundlæggende ting som tricks etc. (godt repræsenteret af færdighedsprøverne) og nørde detaljer med bla. Heelwork og koreografi.

Jeg er Dansk Kennel Klub uddannet dommer i Agility (siden 1992), Rally (siden 2013) og Heelwork to Music (siden 2017)

Jens står for alt det praktiske udenfor og med dyrene

Han fodrer dyrene og vedligeholder foldene og udendørs arealerne – slår græs på træningsbanen og ridestierne og rundt om foldene.

Han er også gårdens handyman og kan snart “alt” indenfor byggeri og reparation og vedligehold af vores maskinpark og træningsfaciliteter

Naija og Rune hjælper til ved arrangementer

De hjælper med at servere mad, være sekretær, tidtager, baneformand og resultatfører

Ind i mellem kan Rune også hjælpe Jens på gården, når der kræves 2 stærke mænd.