Så er sommer-sæsonen planlagt med træningsholdene.

Der er stadig ledige pladser - også på agilityholdene, hvor der både er plads på konkurrence, begynder og let øvede hold.

Der er tillige ledige pladser på unghundeholdet/hvalp fortsætter og rally begynder/øvet holdet, samt øvet/ekspert/champion holdet.

Der er startet et ekstra konkurrence-lydighedshold og et par ekstra agilityhold.

Se alle holdene, træningstider og priser her:

http://garbogaard.com/index.php/arrangementer/holdtyper

(man kan også bladre i de små billeder under det store billede, der skifter på hjemmesiden).

Det har været et travlt forår med en del arrangementer kun HTM konkurrencen med færdighedsprøver fredag d. 22/5 mangler at blive afholdt. Et udendørs agilitystævne og et rallystævne er på tegnebrættet.

Læs mere om alle arrangementerne efterhånden som de kommer på hjemmesiden.

Efter Kristi Himmelfartsferien kommer agilityforhindringerne på græs (udendørs) og derfor er det så muligt at bestille partoutkort, hvor du for 700 kr kan benytte agilitybanen 1 time om dagen (kl.9-16 på hverdage), hvis du har lyst. Kortet gælder indtil 31/8-2015. Desuden kan man også købe partoutkort til hallen på samme betingelser. Læs mere og bestil på hjemmesiden.

Såsnart min sommerferie er fastlagt annonceres de såkaldte sommerkurser - kurser hvor man kan melde sig fra gang til gang og kurser hvor vi fordyber os i agilityhandling - lydighedsprøver - rally-prøver etc. Hold øje med hjemmesiden og facebook.

Vores gildesal/teorilokale har fået en ansigtsløftning i anledning af en konfirmation - det er nu til glæde for alle mine kursister og dem som underviser på Garbogaard, da der nu er whiteboard, projektor og konferencestole i teorilokaler. Køkkenet er nu også udstyret med køleskab og alt i service.

Alt kan lejes på timebasis eller hele dage/week-ender - få et tilbud til netop dit arrangement.

God sommer ønsker

Annette Klink Dalgaard & familie

 

  • Der er endnu ikke skrevet nogle kommentarer