I anledning af Annette's 35 års instruktørjubilæum og 30 års jubilæum som DKK agilitydommer, afholder vi en hyggelig dag med Åbent hus på Garbogaard.

Søndag d. 26. juni 2022 - fra kl 9:30 - ??

I teorilokalet vil der være snak og hygge og fremvisning af gamle agility og træningsfilm - garanteret nostalgi!

Ved 13-tiden serverer vi nogle pindemadder og ellers vil der være drikke, snacks og hyggelig atmosfære hvor gamle kursister, trænerkolleger og gamle hundebekendte kan  mødes - og specielt mødes med Annette, der vil sætte STOR pris på at I kommer.

 

For at du også kan få en idé om hvad Garbogaard kan byde på her efter 9 år på matriklen, så har vi planlagt nogle agilitykonkurrencer, både for erfarne og begynderhunde.

Desuden har vi inde i hallen planlagt en DKK officiel dog dancing konkurrence med godkendte færdighedsprøver, samt en uofficiel rallykonkurrence under "Rallydysten".

Vi har i dagens anledning fået lavet nogle fine rosetter, som jeg glæder mig til at uddele - og vi har købt nogle gode præmier til hunden.

Læs mere under menupunktet "Konkurrencer" omkring detaljerne i konkurrencerne, men jeg håber at du vil prioritere at komme og hilse på, selvom du ikke skal deltage i nogen af konkurrencerne.

Link til beskrivelse af konkurrencerne: https://garbogaard.com/konkurrencer/konkurrencer-kommende/303-annettes-jubilaeum-og-konkurrencer-pa-garbogaard-26-juni-2022

Jeg har også lavet en facebook begivenhed, hvor man kan melde sig som interesseret/deltager og automatisk få notifikationer, når der er nyt:

https://fb.me/e/3kzXXL6zX

 

Spred gerne rygtet til dem jeg kender, der ikke er så aktive på facebook.

  • Der er endnu ikke skrevet nogle kommentarer