Så starter salget af Partoutkort igen.

Gå ind under "tilmelding" og udfyld hvilket partoutkort du vil have, så registrerer jeg det ved leje af bane/hal.

Et partoutkort giver dig mulighed for frit at leje den lille bane udendørs eller hallen uden agilityforhindringer indendørs i dagtid på hverdage (kl. 8-16) for 900 kr eller den store bane med agilityforhindringer for 1000 kr. Det gælder for 1 person i 1 time pr dag. Partoutkortet er tiltænkt som et tilbud til dig der træner på Garbogaard – ikke til dem der underviser.

Det er derfor vigtigt at agilitybanen udendørs altid efterlades som en agilitybane, således at den næste lejer kan få mest muligt ud af sin time. Er der spring/overliggere som ikke bruges, vil det være dejligt at de stilles i tønden, således at de også holder længere. Undtaget vil være når græsset slås på banen, der kan man forvente at forhindringerne ikke er sat op til en funktionel bane efterfølgende.

Skal flere træne sammen i det bookede tidsrum, skal alle deltagere have et partoutkort. Man kan invitere en gæst, som så skal betale halv leje. 

Partoutkortet giver iøvrigt 40% i rabat på leje på øvrige bookinger i perioden. Dette gælder ikke til undervisning og dags-/week-end leje af teorilokalet.

Partoutkort 2022 gælder fra 16/5 til 31/8 - begge dage inklusive

Vi giver igen i år mulighed for at købe et "kombi-partoutkort" - dvs. man vil med dette kort kunne frit vælge om man vil være i hallen uden agilityforhindringer eller udendørs. Dette kort koster lidt ekstra - dvs. 1.200 kr. Man kan stadig kun leje 1 time om dagen, men det er frit for om det er hallen eller udendørs.

  • Der er endnu ikke skrevet nogle kommentarer