kirsebaer traeForåret er godt i gang – alle syslerne der forbereder os til udendørssæsonen og sommersæsonen er skudt i gang.

Træningsbanen er gødet og slåning af græsset på træningsbanen er startet. Vi har lavet en ny anordning til opbevaring af forhindringer og træningsremedier, når de ikke er på banen: Nogle paller med flis erstatter den gamle presenning. Det betyder at forhindringer som ikke bruges på banen, meget gerne skulle lægges der til glæde for at de ikke bliver så ødelagte af græsset og fugt.

Vi henstiller til at nord-enden af træningsbanen bruges til agility og sydenden til lydighed. Der skilles ved opbevaringspladsen. Dvs. hvis man lejer banen og breder agilitybane ud syd for opbevaringspladsen, skal man blot rydde forhindringerne tilbage på opbevaringspladsen eller nord-enden, inden pladsen forlades. Der er cirka 50 x 30 meter i syd-enden – nok plads til en fin agilitybane.

traeningsbane opbevaring

Efter Kristi Himmelfarts-week-enden flytter det meste af Garbogaards træning udendørs. Vi glæder os til at nyde den smukke solnedgang på de sidste hold og dufte til alle forårsduftene mens vi træner.

Det betyder også at vippen og posen flyttes udendørs og at partoutkortene kan tages i brug.

Partoutkort

Et partoutkort giver dig mulighed for frit at leje agilitybanen udendørs eller hallen uden forhindringer indendørs i dagtid på hverdage (kl. 8-16) for 850 kr for 1 person i 1 time. Partoutkortet er tiltænkt som et tilbud til dig der træner på Garbogaard – ikke til dem der underviser.

Det er derfor vigtigt at agilitybanen udendørs altid efterlades som en agilitybane, således at den næste lejer kan få mest muligt ud af sin time. Er der spring/overliggere som ikke bruges, vil det være dejligt at de stilles på opbevaringspladsen, således at de også holder længere. Undtaget vil være om onsdagen, hvor græsset slås på banen, der kan man forvente at forhindringerne ikke er sat op til en funktionel bane efterfølgende.

Får på Garbogaard

I disse dage udvides fåre-flokken meget på Garbogaard – i skrivende stund har vi fået 27 lam og vi forventer stadig nogle stykker flere. Man er velkommen til at komme ned til folden med hunden og kigge på lammene, men skal selvfølgelig respektere de små væsener og at hundene opfører sig pænt omkring dem. Det betyder også at vi begynder at tage imod bestillinger til lam til november/december, når de alle skal slagtes.

Får m lam

Midsommerhygge og andre arrangementer

foraars heste

Det næste arrangement på Garbogaard er rallydysten d. 16/5 om aftenen – en uofficiel rallyprøve, hvor man  kan få prøvet formen af – eller prøve sig selv og hunden af i en højere klasse.

Traditionen tro afholder vi vores Midsommerhygge, hvor man også kan få en status på det private byggeri på Garbogaard. Datoen er 27/6. Vi inviterer denne gang også til gang i grillen med Garbogaards egne lamme-pølser, hvis man har lyst. Man må også gerne selv tage en madpakke med. Der er som sædvanlig for sjov agilitykonkurrencer og agility for begyndere – både dem der er næsten klar til klasse 1 og dem som er helt uerfarne. Der er også uofficielle færdighedsprøver på dagen.

Efter sommeren pønser vi på endnu en nosework prøve. Det var et FANTASTISK arrangement vi havde i april. Utrolig dejlig stemning og spændende hunde- og fører-arbejde. Som publikummer og hjælper fik man også lært en masse.

Garbogaard fik også afprøvet sin parkeringskapacitet helt ud....

Udendørs træningsplads

Til september vil vi på Garbogaard nedlægge den udendørs træningsplads i en periode, så det ikke er muligt at booke den fra 8. september og frem. Der har i mange år været nogle ujævnheder og bare pletter på græsplænen, så vi vil genetablere den og forsøge at få bugt med dem på denne måde. En måde at fejre en lækker, jævn græsplæne på til foråret 2019 – kunne jo være at lave et rigtigt udendørs officielt agilitystævne!

Vi har allerede planlagt en officiel agilitykonkurrence indendørs i efteråret – sæt kryds i kalenderen 17.-18. november 2018 – tilmeldingen er åben og der er allerede godt gang i tilmeldingerne. HUSK der er et max på 250 starter hver dag.

Følg med på Garbogaards facebook, da der helt sikkert dukker andre begivenheder op undervejs, blandt andet er rallydysten en tilbagevendende begivenhed hvert kvartal.

I nærmeste fremtid, når vi har styr på sommerens ferie- og bygge-planer, så annonceres også sommertræningen. Vi har som sædvanligt hvalpe-træning og unghunde-træning henover sommeren på time-basis, men også intensiv-kurser hvor vi går i dybden med et emne. Kom med et forslag til hvad DU kunne tænke dig. Jeg nævner i flæng: felt-kursus (agility), slalom-kursus, klar til lydighedsprøve...

Vi ønsker alle et dejligt forår fra Garbogaard...

Mange hilsner

Annette, Jens, Rune & Naija

  • Der er endnu ikke skrevet nogle kommentarer