Der er så dejligt, når solen skinner (som den har gjort i dag), men det er bestemt også dejligt med en hal, når det sner og regner i april måned - eller når det er for mørkt til at undervise til kl. 21:45 udenfor...

Omkring bededag tages de sidste agilityforhindringer udenfor og træningen på Garbogaard flyttes for alvor udenfor. Det betyder også at man kan leje hallen indendørs mens Garbogaard har sin træning udendørs.

Konkurrence-planer på Garbogaard

Tirsdag d. 2. maj har vi den første rallyprøve i det nye program, hvor bla. ærespladsen er taget ud af ekspertklassen.

Desuden har vi den 12. juni fået godkendt en officiel LP prøve udendørs med Erik Sørensen som dommer.

AG udendoers

Forår/Sommertræning 2017

I disse dage udsendes tilbud til eksisterende kursister og dem på venteliste. Nogle af holdene når ikke at blive afviklet helt inden skole-sommerferien og holder derfor pause indtil august måned. Det betyder ikke, at der ikke er undervisning på Garbogaard i Juli måned, men at der i denne periode er tilbud om "sommerhold": træning hvor man kan melde sig fra gang til gang -alt efter hvornår man kan. Der vil være træning i agility, lydighed, hvalpetræning og hvad der ellers er ønske om hos kursisterne.

Det er nu at man kan indgive sine ønsker - både om emne og tidspunkt. Gæstetræning Går du på et hold - et agilityhold f.eks. - og kunne du godt tænke dig lidt mere træning, så kan du altid melde dig til gæstetræning på de øvrige hold. Man er dog ikke sikret gæstetræningsplads, medmindre holdet ikke er fyldt op eller der er afbud. Det er muligt at gæstetræne på alle hold undtagen hvalpehold, hvis man ellers passer i niveau til holdet.

Skriv til Annette direkte for at lave en aftale.

Skthans baal

 

Sankt Hans aften 2017

Desværre er det ikke muligt for os i 2017 at holde vores agility-tradition i hævd i 2017, da Annette ikke er hjemme. Men vi vil i stedet Mandag d. 26. juni 2017 fra kl. 17 invitere til kombineret åbent hus i anledning af vores nye køkkener (og fyrrum) og samtidigt hygge med lidt uofficiel agilitykonkurrence samt lidt spisning. Sæt et KRYDS i kalenderen - mere information kommer.

God påske til jer alle fra

familien Dalgaard

  • Der er endnu ikke skrevet nogle kommentarer