Sankt Hans arrangementet

Måske starter vi en ny tradition på Garbogaard for at skyde sommeren af?!

Vi ønsker at invitere alle vores venner, bekendte, kursister, naboer, kunder med/uden: børn, venner og hunde til Sankt Hans hygge-arrangement med agilitysjov.

Torsdag d. 23. juni 2016 fra kl. 17

Tilmeldingen er nu åben og gælder som sagt både dem med og uden hund. Det gælder også jer som efter at være inviteret til diverse åben huse skriver til mig efterfølgende at det kunne da også være hyggeligt at mødes.... Det er IKKE et krav at have en hund eller at tage den med. Kom og hyg - nyd vores gård og omgivelserne - gå en tur med familien på matriklen (husk gummistøvler hvis I vil passere vandhullet IGENNEM det :-) ). Eller tag en stol med, nyd lidt mad og drikke og kig på alle dem der har deres hund med og kaster sig ud i de aktiviteter vi byder på denne dag.

Har man lyst til at tage hunden med, er der flere muligheder for at deltage i agility – uanset om den er øvet eller uøvet i agility-sammenhæng. For den øvede agilityhund er der mulighed for for-sjov klasser, som vi ellers kun så dem i ”gamle” dage. Agilityen har i 2016 30 års jubilæum som sport, hvor der jævnligt blev udbudt konkurrencer og træning. Det er samtidigt jeres lokale hundetræners 30 års jubilæum med denne sport! Sankt Hans aften starter vi aftenen kl. 17 med konkurrencer i disse sjove uofficielle klasser med præmier til de bedste.

Er hunden kun lige kommet i gang med agilityen og er over 18 mdr gammel, udbydes der også agilityklasser til dem. Vi kalder denne klasse "begynderklassen". Man kan melde sig flere gange i samme klasse - bedste resultat tæller.

Til helt uøvede/unge hunde har vi lavet en "Uøvet klasse" med specialregler i forhold til hundesnor og diskvalifikationer.

For at gøre aftenen ekstra hyggelig kan man på forhånd bestille lækkert mad i form af lammepølser – lavet af lokale Strølille-lam. Man kan bestille 2 pølser med brød og pasta/kartoffelsalat. Der findes 3 typer af pølser: 1)med soltørret tomat/basilikum, 2)med chili eller 3)almindelige frankfurtere. Til børnene kan man bestille en pølse med brød og ketchup/sennep/remoulade. De grilles mens du venter og kan nydes enten i gildesalen eller ude foran agility-løjerne.

Aftenen afsluttes med et børne- & hundevenligt bål. Medbring selv stol, tæppe og drikkevarer. Jo før du tilmelder dig jo mere sikker på er du på at få netop den smag pølse som du ønsker

Forårets konkurrencer

Vi starter med en rally konkurrence på tirsdag d. 19. april fra kl. 16, hvor publikum (helst uden hund) er velkomne. Tag en stol med hvis du vil være sikker på at sidde ned.

I week-enden efter (23.-24. april) går vi ”all in” med vores dobbelte agilitystævne med Dorthe Kiærulff & Ken Fogelberg som dommere.

Kom og kig - og hvis du har lyst til at hjælpe - tager vi også imod der med kyshånd!

Partoutkort

I Kristi Himmelfartsferien bliver agilitybanen sat udenfor på træningsbanen og man kan derfor fra mandag d. 9. maj-30. august 2016 benytte partoutkort til enten agilitybanen eller hallen. Det betyder, at man for et engangsbeløb (800 kr) kan leje Garbogaards udendørs agilitybane 1 time om dagen i dagstid i sommerperioden til eget brug eller tilsvarende hvis man vælger partoutkort til hallen.

Læs mere om partoutkortet og dets betingelser i den nyhed som udelukkende omhandler partoutkort 2016.

 

Skolernes sommerferie betyder IKKE træningsstop

Søndag d. 26. juni afholdes en HTM konkurrence med færdighedsprøver på Garbogaard. Tilmelding åbner snart.

I skolernes sommerferie er der ikke undervisning på de ordinære hold, men i stedet oprettes sommerkurser hvor vi kan gå i dybden med de forskellige emner og discipliner. Gå ind og se om der er nogen hold som passer med dine ferieplaner:

http://www.garbogaard.com/index.php/arrangementer/holdtyper/298-sommerkurser-2016

og meld dig til de dage, du kan. Der er ingen krav om at deltage i et helt forløb.

Der udbydes:

 • hvalpetræning
 • fri ved fod kursus
 • næseprøvekursus
 • kursus i færdighedsprøver (tricksprøver)
 • Klar til lydighedsprøver
 • agilitytræning
 • slalomkursus
 • feltkursus
 • grundtræningskursus
 • Enetimer efter eget ønske (alene eller et par stykker sammen)

Garbogaards nye spejl

Hvis du ikke er på facebook har du måske ikke set det kæmpe store spejl (8 x 2 meter) som er installeret i hallen for 14 dage siden. Giv dig selv den oplevelse at prøve at træne foran det. Det kan anbefales - man kan ikke længere snyde sig selv til at tro, at man ikke bøjer sig over hunden eller læner sig ind over den.

Det giver så utroligt meget at se sig selv og få muligheden for at arbejde med hunden uden at kigge direkte på/efter den.

Booking

Garbogaard har nu booket alt hvad vi skal bruge henover sommeren og du kan derfor frit booke hal og træningsplads indtil 8. august 2016. Efter d. 8. maj står agilityforhindringerne fast på træningspladsen og hallen kan derfor kun bookes uden agilityforhindringer. Skal du booke efter skolernes sommerferie og senere - skal det ske i aftale med Annette

 • Der er endnu ikke skrevet nogle kommentarer