Garbogaards "sommerferie" er godt i gang.

Vi laver en masse tiltag som med tiden giver flere muligheder og glæder til jer som kursister/kunder.

Vi laver et nyt flot køkken ved teorilokalet. Det betyder at lokalet rigtigt kan bruges som festlokale/undervisningslokale. Der kommer opvaskemaskine og stort køl/frys med ismaskine og kaffemaskine med automatisk vandpåfyldning.

På toilettet er der tillige kommet varmt vand.

Men inden det bliver godt er der selvfølgelig nogle udfordringer. Der er perioder med byggerod og slalomgang mellem flyttekasser i teorilokalet. Vand og strøm kan også være udfordret i perioder. Vi omlægger alt.

I en periode vil køkkenet også bruges af Garbogaards beboere, da vi har jævnet vores eget køkken med jorden i ferien. Så tag hensyn til dette, når du benytter køkkenet. HUSK at rydde op efter dig selv (dette gælder selvfølgelig altid).

Hjemmesiden

Efter sommerens udfordringer med Garbogaards hjemmeside, som blev hacket og spam sendt i vores navn, har det afstedkommet en masse problemer.

Det betyder bla. at du kan risikere at dit SPAM filter frasorterer mails fra os. Det tager altid noget tid før en sådan "black listing" bliver fjernet igen.

Hjemmesiden er nu oppe og køre igen, men alle bookinger er ikke ført ind i booking systemet endnu (det kræver lige et par kedelige aftener med regnvejr før det sker helt). Så check hal/bane-kalenderen INDEN du booker i booking systemet.

Når du har sikret at tiden reelt er ledig, så bookes på sædvanlig vis.

Garbogaard har booket alle sine hold indtil efterårsferien - så der er frit slag mht. bookinger indtil da.

Ledige hold

Der er stadig et par hold her i eftersommeren, som endnu ikke kan oprettes pga. for få tilmeldinger. Jeg aflyser dem ikke endnu - men endelig besked udsendes til alle implicerede senest 7. august.

Har du endnu ikke fået en endelig bekræftelse på dit hold, så er dit hold et af dem.

Der er ledige pladser på følgende hold:

Agility

Øvet begynder luksushold - 1½ times undervisning, max 5 deltagere. Der er 2 hold: et med træning primært hverdage og et med træning primært i week-enden.

Luksus konkurrencehold - 1½ times undervisning, max 4 deltagere. Træning primært onsdage.

Enkelte pladser på holdene med træning primært torsdage: let øvet og konkurrencehold.

Lydighed/grundtræning

Lømmelhold - træning mandage - 1 plads

konkurrencelydighed - træning mandage: både klasse 1-2 hold, samt klasse 3/championklasse.

Konkurrencelydighed - træning tirsdag/lørdag: mix klasser. 1 plads ledig

Unghundehold - kontakt og grundtræning.

Specialhold - træning onsdage, 2 timer ad gangen: rally, lydighed, tricks og en smule agility.

Den nye sæson

Vi glæder os til at se jer igen efter ferien - friske og med mod på nye udfordringer. Vi har udover køkken-projekter brugt ferien til at udvide vores fåreflok med 7 nye lam - så hold øje med facebook om et lille års tid, så har vi 4 lam til slagtning. Indtil da så nyd dem - de super søde og kække og springer rundt på folden og leger sammen

God sommer fra Familien Dalgaard

  • Der er endnu ikke skrevet nogle kommentarer